A víz rejtett üzenete - 3 részes előadás

Néhány gondolat Masaru Emoto: A víz rejtett üzenete című könyvből:

"Ha két dolognak azonos a frekvenciája, rezonálnak egymással.
"Minden dolognak megvan a maga sajátos rezgése. .... Vagyis, az atomokat alkotó összes részecske a csak rá jellemző rezgéssel rendelkezik. Ez attól függően hat elménkre és testünkre, hogy milyen rezgéssel rezonálunk."
"Milyen fontos is életigenlően élnünk! .... Ezzel szemben, akik hajlamosak mindig a rosszra gondolni, könnyen megbetegszenek.... Bajuknak gyakran az volt az oka, hogy negatív gondolataik negatív tényezőkkel, például vírusokkal rezonáltak, így magukhoz hívták azokat."


A víz üzenete
A víz, mint testünk legjobb információ hordozója. A víz testünket 70%-ban birtokolja, az agyunk pedig 90%-ban tartalmaz vizet. A víz egy olyan információ-hordozó, amely minden rezgést, rezdülést felvesz, és azt eljuttatja a szervezet minden egyes sejtjéhez.(A vízben vannak különböző alakos elemek, enzimek, hormonok, tápanyagok, ásványi anyagok, oxigén és ettől válik vérré.)
A vér eljut minden sejthez, eljuttatva azokhoz a tápanyagokat és oxigént, majd onnan visszahozza a salakanyagokat, amelyeket a vese, a máj dolgoz fel és ürít ki a testünkből.

Ha a vízre különböző információkat viszünk fel akár a hallásunkon, akár az agyunkba más érzékszervünkön keresztül bejutott egyéb módon, ez mind a vízzel jut el testünk minden sejtjéhez. A laborvizsgálatok is arról szólnak, hogy mindig a vért nézik, hogy milyen anyagok szaporodnak el benne, milyen anyagok hiányoznak belőle. S ezek megállapításával következtetni tudnak a betegségre. De ha valaki egy nagyon rossz hírt hall, és egyébként tökéletesen egészséges ember volt, a nagyon rossz hír hatására minden kémiai anyag felborul a szervezetében. Ha ekkor csinálnának egy vérvizsgálatot, az eredmény megdöbbentő lenne, láthatóvá válna, hogy szinte az életfunkciói is veszélyben vannak. Érdekes módon, amikor kiderül, hogy a kapott rossz hír nem is igaz, és az illető megnyugszik, abban a pillanatban helyreállnak ezek a funkciók és természetesen a leletek is ezt mutatják.
Ezért fontos, hogy megváltoztassuk a szervezetünkben a zavarokat okozó hatásokat - rossz helyen való fekvés, vagy egy rossz környezetben való tartózkodás -, mert akkor az addig jelentkező zavarok ennek hatására szinte el is múlnak.

Ezt nagyon jól bizonyította egy Emoto nevű japán fizikus-orvos, akinek a vízzel történő kutatásai világszenzációvá váltak.
Emoto desztillált vizet használt kísérleteihez, amin ? mondhatni ? semmilyen információ nincs. Erre az információ nélküli vízre különbözőképpen rezgéseket vitt fel. Pl. két hangszóró közé tett egy pohár vizet, majd Mozart, Beethowen, Chopin műveket, heavy metal zenét, népdalokat hallgattatott a vízzel, majd mindegyiket lefagyasztotta és mikroszkóp alatt megvizsgálta. Az eredmény megdöbbentő volt, ugyanis óriási különbségek jelentkeztek a vízkristályokban.
A normál állapotban lévő vízkristályok hatszögletű kristályszerkezetet alkotnak, mint a hópihe.

Emoto kísérlete bizonyította, hogy amennyiben bármilyen negatív tartalmú "utasítást adtak" a víznek - pl.: csináld magad, hagyj békén, megöllek -, akkor ez a hatszögletű kristályszerkezet azonnal szétesik, és valami nagyon furcsa alakzatot hoz létre. Abban a pillanatban azonban, amint pozitív információt sugároznak felé - mint pl. szeretlek, gyönyörű vagy -, a hatszögletű kristályszerkezet azonnal létrejön.
Sőt, nagyon különös, hogy a magyar szeretlek szó talán az egyetlen, amelyiknek a felső ága kettéválik, mondhatnám azt, hogy férfi és női dominanciára, mert a magyar szeretlek szónak különleges jelentősége van.
A magyar népre egyébként a 7-es szám a jellemző, a motivált.



Emoto kipróbálta azt is, hogy különböző forrásokból, szent kutakból származó vizet - pl. a lourd-i szentforrásból -, és meglepő volt, milyen gyönyörű, határozott formát mutat ez a kristály. Ha egy ilyen tökéletes szerkezetű víz bekerül a szervezetünkbe, az átformálja a testünkben lévő vizet, mert egy erősebb rezgés mindig átinformálja a gyengébbet.

Ha pl. egy 410 Hz-re hangolt hangvillát megzengetnek, és egy másik 410 Hz-es villát
letesznek akár 4-5 méter távolságra, azon a villán megjelenik ugyanaz a rezgés, tehát megszólal és ugyanazt a hangot adja. Azonban, ha egy olyan hangvillát tesznek a közelébe, aminek pl. 412 Hz vagy 420 Hz a rezgése, nem fog megmozdulni, rezegni, megszólalni. Ily módon azonnal érthetővé válik, hogy ha én természetgyógyászként dolgozom, és ott van előttem egy másik ember, aki rám hangolódik, amit én mondok, az rezeg benne. Ha ő nem azon a rezgésen van, hiába mondok én bármit, soha nem fog megszólalni benne. Soha nem fog tudni beindulni benne általam a gyógyulás.
Egy természetgyógyásznak kell legyen egy tartomány, ami között tudja magát mozgatni ezekkel a rezgésekkel, hogy mindenféleképpen együtt tudjon rezegni azzal a pácienssel, aki segítséget várva fordul hozzá. Ha ezt meg tudjuk tenni, akkor nagyon sok embernek tudunk segíteni, ha nem, egyre kevesebbnek. Ezért fontos, hogy több technikát megtanuljon egy-egy természetgyógyász, mert nem mindenkinek működik jól ugyanaz a technika, de ami igen, azt csinálja jól.

Nagyon sok kísérletet végeztek még a vízzel, de ez a legfontosabb, ha meg akarjuk érteni a testünket. Az információ, ami bejut a fülünkön, szemünkön, szánkon keresztül a szervezetünkbe, az az egész testünket átharmonizálja, ugyanúgy, mint egy homeopátiás rezgés. Egy homeopátiás gyógyszert beveszünk a szánkba, és hogyha nem öljük meg mentholos ízzel és hagyjuk, hogy ez a homeopátia dolgozzon bennünk, nagyon finom gyógyulást tud létrehozni bennünk.
Forrás: http://kecskeslaszlo.hu/?q=viz

Előadások hanganyaga:

http://www.youtube.com/watch?v=l9KXcDFy-I0
http://www.youtube.com/watch?v=ZthsZ1WYGb8
http://www.youtube.com/watch?v=PUCfb4fG3io






lourdes-i szökőkút











Yodo folyó, Japán, az Osaka öbölbe folyik.
Kasai legötbb városán keresztül folyik a folyó.














Fujiwara duzzasztó, imádkozás előtt












Fujiwara duzzasztó, imádkozás után















heavy-metal zene














köszönöm

Nincsenek megjegyzések: