Fontos! Tájékozódj!

Egyre többen csatlakoznak a Magyarok Szövetségéhez

Egyre több szervezet kezdte meg az egyeztető tárgyalásokat a nemrégiben megalakult Magyarok Szövetségével. A Szerveződés célul tűzte ki a politika társadalmi civil ellenőrzését, a jelenlegi politikai vezetés leváltását , az ország súlyos helyzetéből való kilábalását megvalósító program alkotását. A szervezet szellemiségét a történelmi magyar hagyományokon alapuló szerves társadalomfejlődésre épülő nemzeti összefogás megteremtésének szándéka határozza meg. Teljes mértékben elutasítja a jelenlegi embertelen pénzhatalmi rendszert. Helyette az emberközpontú, nemzetet szolgáló politikai - hatalmi elvet kívánja érvényre juttatni.
A november 26-án Kunszentmiklóson tartott gyűlés óta nagy lendülettel indult meg a szervező, és részletes programalkotó munka. Az országos sajtó, közszolgálati és kereskedelmi televíziók, rádiók agyonhallgatták az eseményt, de ennek ellenére egyre több civil szervezet csatlakozik a kezdeményezéshez.

Az ország összes választókerületében még ebben az évben befejeződik a Magyarok Szövetségének szervezeti kialakítása. Az elkövetkező év első hónapjában több mint kétezer településen kívánnak támogató közösségeket kiépíteni. Várhatóan 2009. február 4-én tartják az újabb önkéntes munkakonferenciát. A tervek szerint szerint 2009.március 21.-én országos nagygyűlésen bontanak hivatalosan is zászlót. A téli hónapokban igen aktív szervező munkát indítottak el. Országszerte lakossági fórumokon mutatják be a Magyarok Szövetségét, ismertetik szellemiségét, céljait.

Az érdeklődők a www.kurultaj.hu, és a www.karpathaza.net honlapon tájékozódhatnak részletesebben.

Nincsenek megjegyzések: