Kiárusították a magyarságot?


Egy elgondolkodtató írás az egyik kedvenc oldalamról:

Kiárustották a magyarságot?


A fiatalságokításért kiemelten felelős felsőoktatási falanszter falai megteltek felesleges könyvek garmadáival, ígyhát az eljövendő generáció gondolkodásmódbeli irányultságára általában monumentális méretekben ható anyaegyetem elhatározta, hogy kiárusítja az idejétmúlt véleményeket tartalmazó köteteket. Könyvvásárt rendeztek hát a diákok számára, óriási akciók csalogatták a betűbirodalmak iránt fogékony huszonéveseket. 50 forintért (!!!) hősi hoplonként használható - azaz pajzsnyi vastagságú - Marx és Lenin összest vehetett volna a dialektikus materializmus blődségei iránt fogékony delikvens, s bizony ha másra nem is, de üleptisztogató fecninek bizony használhatnánk még akár manapság is ezeket a vörösterrorizmus korába navigáló alkotásokat. Egy anális ragyogásért felelős globálteszkoniánus egészségügyi papírcsoda nem olyan olcsó ugyanis, mint a kidobásra ítéltetett kommunista Mikulások (szakállas Marx és Lenin) összefűzött mondatelegyei. Félreértés ne essék azonban, a WC-papír hasonlat mindössze egy kamukommunizmussal szembeni értékítélet, s még véletlenül sem tendálok afelé, hogy könyveket - tartalmuktól függetlenül - mellékhelyiségen belül kellene hasznosítani bélsárfelszámolási célokból.
Amúgy pedig az élelmes embertípus nyilván egy ezresért megvette az összes marxista vacakot, hogyaztán öregkorában múzeumoknak ezerszeres haszonnal adja tovább azokat... csakhát ugye a magunkfajta sohasem kreatív üzleti ügyekben, sajnálatos módon általában a kigolyózott gój szerepét játsszuk el.
Szót kell ejtenem a mostani könyvvásár - szemszögemből nézve - sikeres végkimeneteléről is, mely azonban mégis szomorú aktualitást hordoz magában, felsejlik ugyanis újfent a neoliberális korszellem faramuci fonáksága. A tegnapi nap folyamán 220 forintért négy szenzációs kötetet is beszerzett a fent ecsetelt leselejtezésen ennek a blognak a - kereskedelem terén úgy tűnik mégis talmudi tettekre hivatott - szerkesztője.
Birtokomba került (100 forintért) egy vadiújnak tetsző 500 oldalas Badiny Jós Ferenc kötet a magyarság őstörténetéről, egy angol nyelvű, sztyeppei szokásokat és hitvilágot taglaló könyvecske (50 forintért), egy emberi léttel kapcsolatos spirituális kérdéseket taglaló betűbirodalom (50 forintért), valamint egy Győr környékének régészetével foglalkozó munka (20 forintért). 220 jómagyar zsetonért tehát körülbelül ezer oldalnyi okosságot kaptam ajándékba... örülnöm kellene, ám mégis szomorú vagyok! S hogy miért? Mindjárt ecsetelem a busongás eredőjét is...



Tatárlakai óvásamulett: a libsik talán elcserélnék egy bigmekk menüre?!


Rendjén van szerintetek az a képtelen helyzet, hogy Marxot és Engelst - Leninnel egyetemben - egy lapra helyezik a magyar őstörténetet tárgyaló munkákkal, régészeti értesítőkkel és ősi hitvilágot taglaló információintegráló alkotásokkal? Normális dolog, hogy kidobandónak ítélik az eredetünkkel foglalkozó alkotásokat? Válaszolok helyettetek is: nem normális ez az egész, bűzös kipárolgás érződik eme sumákságpárti akció mögül!
Az általam megvásárolt könyveket ugyanis azért ítélték az egyetem fura urai haszontalanoknak, mivel azok ellenkeznek a manapság követendőnek beállított liberálfasiszta dogmákkal.
A Badiny Jós-kötetből például bármelyik egyetemista elolvashatná a finnugor blődlit cáfoló sorokat: "Prof. Hideo Matsumoto kutatásai szerint a magyarság vérképe az immunglobulinok markergénjei szerint ázsiai eredetet mutat (sárga és vörösmarkerekkel), míg az urali és finnugor népeknél a markerek színe fehér és kék - azaz teljesen elütő, és ez minden embertani rokonságot vagy származást kizár."
Globália kisembermegvezető sündörgői bizony nem hagyhatják, hogy az eljövendő magyar generáció megismerje ősei valós származását, s esetleg öntudatra ébredjen egy derűs estén. Mivé lenne ezesetben a tervezett termőföldfelvásárlás ügye?
Hogy lehetne megkaparintani a magyar vizét, ha az a származásának megismerése révén érdeklődni kezdene a hagyományai iránt, s esetleg felerősödne benne a nemzeti érzület?
Mi lenne a pénzért rángatózó Parkinson-kórosokkal, ha a magyar fellépne ellenük?
Mind megbuknának kéremszépen, ezért sem maradhat egy igaz magyarsággal foglalkozó kötet sem az egyetemi könyvtárban... de legalább az én polcomon otthonos helyük lesz!

forrás: http://torsalqvist.freeblog.hu/

Nincsenek megjegyzések: