Soha ne add föl!


Sokan vagyunk az országban, akik hallatták hangjukat és véleményt nyilvánítottak napokon-heteken-hónapokon és éveken keresztül és néhányan megfásulni látszunk a gyerekeinkért vívott "harcban".

Ez is természetes, hogy elfáradunk, mert a test olyan, hogy elfárad. Az is természetes, hogy a szellemünk - értelmünk kérdezi meg, hogy tényleg érdemes-e csinálni tovább a társadalmi ellenállást valamiért? Ilyenkor egyet tudj, aki felad, - hogy van szeretted akit nem utálhatsz annyira, hogy ne folytasd a jót érte! Tudom, hogy megbántalak ezzel a mondattal, mert különb lehetsz nálam is, de hidd el, hogy a fejben dől el, hogy győzöl-e vagy nem. Ha sok fejben eldől, hogy győzünk, akkor az úgy is lesz.
Pénz kell ahhoz, hogy túléld amit ránk erőltettek? Nem mindig!

Keresd a társakat, keresd mindazokat, akik segíteni akarnak neked.
Oszd meg másokkal a gondolataidat és építsetek egy ég alatt közösséget. A Magyarok Szövetsége ezt teszi, hogy felépít egy valódi közösséget, akik a kapcsolódási pontot keresik és képezik egymást. Én is voltak így, ahogy te, hogy elkeseredtem és most mégis erősnek érzem magam és hittel teli. Nem járok templomba, de Istennel amikor tehetem beszélek, mert mindenütt ott van velem.
Lettek nagyon kedves barátaim és harcostársaim és ezek erőt adtak nekem. Nem politizálok, de az országunkat nem hagyhatom, hogy ebek vezessék! Amikor rend lesz, akkor leszek abban az állapotban, hogy leereszthetünk és mondhatjuk, hogy megtettük a magunkét! Az idő így is úgy is el fog menni, de nem mindegy, hogy ez a közösségünknek, rokonainknak jó lesz.
Nem lehetünk önzők! Nem sajnálhatjuk magunkat! A célt nem téveszthetjük el, mert az állandó! Állandó az, hogy a belsőd tiltakozzon a rossz ellen és akarja a jót! Ez ellen te sem tudsz tenni!

Mi az ami előre visz? Maga a Szeretet! Nem kell szerelem érzés, elég maga a szeretet. Nem kell 10 parancsolat, mert elég a szeretet. 10 parancsolatot nem nekünk találták ki, hanem annak, aki megérdemelte, rászolgált.
Szervezzük magunkat Szövetségbe erre tedd az energiád nagy részét és akkor összeáll egy szövet! Most szőjük a hálót és közben sót párolunk....minél inkább kisebbítenek MI annál inkább meg fogunk nőni!
Tehát van miért kitartanunk, mert nem jó az ami van. Ha jó lenne, akkor megértenélek, hogy leállsz, de addig nem tehetjük meg. A Magyarok egy Szövetségbe gyüjtsék magukat és ennek most jött el az ideje.
Mi is megelőztük a korunkat, mert 2006-ban kiálltunk és félpályás lezárásokkal, tüntetésekkel nyilvánítottunk véleményt. Mi is elfáradtunk, de ha másképpen is, de mentünk tovább, mert a gyermekeink meg fogják kérdezni, hogy ezt adtátok nekünk, anyám és apám?! Csak erre voltatok képesek?!
Most van egy szerveződés pártoktól függetlenül és ez a Magyarok Szövetsége! http://www.karpathaza.hu/ keressétek a kapcsolódási pontot és legyetek a Szövetség tagjai! Már elértük a 100 ezres taglétszámot és szerveződik az az erő, mely nem kormányváltást, hanem rendszerváltást akar!
Nekünk meggyőződésünk, hogy a pártokrácia hátrányt generált a 20 év alatt és ennek minden egyes oldala csak előnyt élvezett, de a Nemzet összeomlott! Gondolj abba bele, hogy a kerecseny sólyom madár csak jobb szárnnyal tud repülni vagy bal?! Mind a kettő kell neki, hogy egy egészséges lény legyen és tudjon szabadon repülni! Ez kell a Magyar Nemzetnek is! Két szárny és szabadság! Nincs csak bal és jobb oldali igazság! Aki ezt gondolja árt a Nemzetnek, árt Magyarországnak! Ezt az erőt kell éreznünk és segítenünk tovább és keressétek azokat, akik segíteni tudnak és ne akarj mindent egyedül megoldani!

Keresd a Magyarok Szövetségét, hogy rendszert tudjunk váltani végre! Nem az előre hozott választás a lényeg, mert nem kormányváltás kell, hanem rendszerváltás! Remélem nem sértettem meg senkit a politikusokon kívül és azt gondolom, hogy most van egy történelmi esélyünk arra, hogy összefogjunk és egy karácsonyi szép ajándékkal lepjük meg magunkat, egy szép és független Magyarországgal!

Nincsenek megjegyzések: