A VEZÉR TV megkezdi adását!


A Független Újságírók Szövetsége, a Dobogó újság és a Két Hollós Könyvesbolt közös elhatározása volt több mint fél évvel ezelőtt, hogy létre hoz egy olyan televízió csatornát, mely abszolút politika mentes és amely kizárólag a magyar értékekre helyezi a hangsúlyt.

Ez a terv most testet öltött. Az új televízió neve VEZÉR TV.
Műsorainkban éppúgy megtalálható lesz vers, próza, színház, film, komolyzene és könnyűzene, mint a néptánc, a néphagyomány, és az őstörténet. Sok-sok saját magunk alkotta műsorral készülünk.
Többek között ismét lesz ISKOLATÉVÉ, melyben a magyar nyelv, a történelem és a matematika kiemelt szerepett kapott. De itt lesz látható számítástechnikai magazinunk is. Esténként magyar népmesét fogunk mondani a gyerekeknek.
Élő közvetítéseket láthat a Két hollós Könyvesbolt előadóterméből. Saját műsorral jelentkezik Szőke István Atilla (a nagyszerű költő), Dr. Tóth Zoltán József (a Szent Korona-tan egyik legnagyobb ismerője), Jelenczki István (a neves filmrendező), illetve Hintalan László János (a magyar zene és népzene kiváló ismerője) és természetesen rendszeresen beszélgetünk Szántai Lajossal, Pap Gáborral és Molnár V. Józseffel is.
Rajtuk kivül még rengeteg kiváló kutató kap lehetőséget, hogy bemutathassa legfrisebb kutatási anyagát.
A VEZÉR TV, minden hétköznap este 18 órától kezdi meg adását. A beszélgetős műsoraink interaktívak lesznek.

Kérdéseit, hozzászólásait minden alkalommal Ön is elküldheti nekünk interneten keresztül. Ezeket be fogjuk olvasni a szereplőknek. e-mail címünk: vezertv@fusz.hu

A 2009. december 30-i műsorunk, amivel megkezdjük a sugárzást óriási MEGLEPETÉS lesz!
Ne szalassza el!


Kezdés: 18 órakor.
Adásunkat a a Dobogó honlapján keresztül tudja nézni, a Föoldalon a TV-ikonra kétszer kattintva.

Műsorújságunk is itt található a "Vezér TV műsora" almenüben. Reméljük elnyeri tetszésüket munkánk, és minél többen néznek majd egy olyan tévét, amely végre "nekünk", "rólunk" szól.

Ha szeretné támogatni a tévé munkáját, kérjük terjessze létét! Illetve, ha szándékában áll tevékenységét, termékét, áruját vagy programját hirdetni, mi nagyon szívesen állunk rendelkezésére.
Egy igazán kedvezményes, már-már jelképes összegért, mi egy teljes hónapig sugározzuk minden nap hirdetését. Kérjük további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot a dobogommt@dobogommt.hu címen.
Köszönöm hogy végig olvasta levelünket!

Sárosi Zoltán (főszerk.)

CÉLUNK HOGY MINDENKI MEGISMERJE KÖZÖS ÉRTÉKEINKET!

Nincsenek megjegyzések: