Tv ajánló!

A VEZÉR TV HETI M?SORA (február 15-19)

Kedves Olvasónk, tévénézőnk!

Engedje meg, hogy heti musorainkból egy párat kiemeljünk, figyelmébe ajánljunk!

Ezen a héten indul útjára Dr. TÓTH ZOLTÁN JÓZSEF és KOCSIS ISTVÁN havonta jelentkezo musora az ÉGIG ÉRO IGAZSÁG. Ebben a sorozatban a két nagyszeru kutató a Szent Korona-tan kiváló ismeroi, mindenki számára közérthetoen beszélnek a történelmi alkotmányról, és magáról a Szent Korona-tanról. (Hétfo: 19 órai kezdettel)

Csütörtökön Balog Barna sorozatának - a Magyar Örökség Díjasok - következo vendége Dr. BAKAY KORNÉL lesz. Talán nem is kell ennél többet mondanunk...

1985-bol, a Kaposvári Csiky Gergely színház eloadásában láthatják a Bernarda Alba háza címu színdarabot. A játék különlegessége, hogy a foszerepet, amely egy noi szerep, Jordán Tamás alakítja kiválóan. (Csütörtök, 21:20)

Érdemes tehát ismét minket nézni, mert szinte minden nap kínálunk valamilyen meglepetést, újdonságot nézoinknek!

Hétfő

18:00 óra: ...mert én hagyom beszélni oket! (Szoke István Atilla mai vendége Herceg Ferenc pilis-kutató) Hogyan kezdodött, mit jelent ma és mit üzen a holnapnak a királyi-központkutatása a dicso múlt feltárása?

19:00: Égig éro igazság - Beszélgetések a Szent Korona tanról (Dr. Tóth Zoltán József musora) a mai vendég: Kocsis István író-történész

20:50 óra: Lélektol lélekig - (Weöres Sándor: De profundis címu versét Balázs László Gábor mondja el)

20:55: "...S láttaték egy nagy jel az égben" (Szántai Lajos eloadásának felvétele, 2006.)

Kedd

18:00 óra: LINUX-matiné (Dancsok Zoltán musora)

18:50 óra: "Népek Krisztusa Magyarország" 1. rész (Jelenczki István filmje)

18:58 óra: Lélektol lélekig - (Ratkó József: A halálig címu versét és Szabó Lorinc: Csak te maradsz meg címu versét Balázs László Gábor mondja el)

19:02: Az egyiptomi magyar ásatások 100 éve (Dr. Vörös Gyozo eloadása)

21:35 óra: Tolcsvay Béla - Tolcsvay László: Magyar mise

Szerda

18:00 óra: Éji égi ortüzek - Fejezetek az osi asztrozófia kalendáriumából 4. rész (Paksi Zoltán musora)

19:00 óra: Lélektol lélekig - (Radnóti Miklós: Két karodban címu versét Balázs László Gábor mondja el)

19:05 óra: "Török gyerek megvágta, magyar gyerek gyógyítja..." - a mai vendég: Szabó György a bükkszentkereszti füvesember - musorvezeto: Hajdú Krisztina (ÉLO KÖZVETÍTÉS, NYÍLVÁNOS ADÁS a Két Hollós Könyvesboltból, várjuk kérdéseit e-mailben!)

21:00 óra: "A" Jávor (életrajzi film a színész óriásról)

Csütörtök:

18:00 óra: LINUX-matiné (Dancsok Zoltán musora)

18:43 óra: Magyar Örökség Díjasok (Balog Barna musora - a mai vendég: Dr. Bakay Kornél régész professzor)

19:43 óra: Lélektol lélekig - (Pilinszky János: Fabula címu írását Balázs László Gábor mondja el)

19:45 óra: "Ki viszi át a túlsópartra..." (Filmek, beszélgetések Nagy Lászlóról)

21:20 óra: A magyar színjátszás remekei: Bernarda Alba háza (a Kaposvári Csiky Gergely színház eloadása)

Péntek:

18:00 óra: Tájak, városok emberek - dokumentumfilmek hazánk tájairól (Mátra - Dunakanyar - Aggtelek)

19:51 óra: A svasztika (Molnár V. József eloadása)

21:51 óra: Lélektol lélekig - (Veress Miklós: Mutatvány címu versét Balázs László Gábor mondja el)

21:55 óra: Móricz Zsigmond: Légy jó mindhalálig! (magyar film)
Fobb szerepekben: Dévényi László (Nyilas Misi), Ráday Imre (Edelényi Török János), Rózsahegyi Kálmán (Valkay tanár úr), Csortos Gyula (Pósalaky úr), Kiss Ferenc (kollégiumi igazgató), Mály Gero (István bácsi), Gombaszögi Ella (Dorogi Viola), Tolnay Klári (Bella, Viola húga), Makláry Zoltán (kéménysepro),
- Debrecen, az 1890-es évek. Nyilas Misi, a kollégium eminens diákja pakkot kap hazulról. Fel sem bontja, rohan a vak Pósalaky úrhoz felolvasni az újságot, majd megteszi lutrin az öreg által megálmodott számokat. Társai idoközben megdézsmálják a pakkot, de ot csak szegény édesanyja levele érdekli. Misi újabb munkát kap: Doroghyék fiát kell tanítania. Doroghy Bellának Török úr udvarol. Misi segít neki levelezni. A lutrin az öreg Pósalaky számait húzták ki, csakhogy Misi elvesztette a reskontót.

Annak érdekében, hogy a Vezér televízió hosszú távon muködni tudjon, kérjük olvassa el média ajánlatunkat és tiszteljen meg minket megrendelésével.

Ha hirdetni szeretne televíziónkban (és nem akar egy vagon pénzt kifizetni egy pár másodperces reklám néhányszori sugárzásáért) kérjük hívja ajánlatunkért hétköznap reggel 10 órától a 299-0032-es telefonszámot, vagy írjon levelet a vezertv@fusz.hu e-mail címre.

Célunk az, hogy minden magyar ember hozzájuthasson egy megfizetheto médiafelülethez, hogy tudjunk egymás dolgairól és mihamarabb ismerjük meg egymást!

Legyen az esemény, vagy szolgáltatás, válasszon egy olyan médiát, amely értéket közvetít és amely az ön tevékenységét is értékként mutatja be!

A mi árainkat mindenki meg tudja fizetni!

VEZÉR TV - A KÖZÖS ÉRTÉKEINK!

Nincsenek megjegyzések: