Ima Magyarországért!


IMA MAGYARORSZÁGÉRT IMA
A MAGYAR LELKEKÉRT, ÁLDÁS KÉRÉSE A NEMZETÉRT


Istenünk, Hazánkat oltalmazó Boldogasszonyunk, tarts meg minket őseink szent hitében és erényében!Hívjuk, várjuk szeretettel a Kárpát-medencében élő minden honfitársunkat
2009. március 29-én, déli 12 órától harangszóval
kezdődő fohászunkra, amelyet a fővárosban, a Hősök terén tartunk meg.

Közös Istenóhajtásunk, a Kárpát-Haza lakóinak Keresztalja gyülekezése 11 órakor kezdődik a Hősök terén, a millenniumi emlékmű előtt.

A magyar kulturális és szellemi hagyományt megjelenítő műsor 12 órakor kezdődik, és várhatóan 14 óráig tart.Kérjük erre a közös óhajtásra kizárólagosan hitét, lelki-testi békéjét, a Haza iránti szeretetét és odaadó hűségét hozza el.

Jelenlétét kísérje kereszt, nemzeti, egyházi zászló.

Kérjük, minden mást hagyjon otthon. Kérjük a Kárpát-Hazában és a diaszpórában élő honfitársainkat, hogy akik nem tudnak jelen lenni a Hősök terén, azok is szervezzék meg saját közösségeikben, azonos időben, március 29-én, déli 12-tól a közös imádságot.

A szervezők felajánlják, és igény szerint elküldik a forgatókönyvet, valamint a ersekből, imádságos énekekből összeállított szövegkönyvet. Aki egyedül van, gyújtson meg egy gyertyát: a fényláng teremtsen lélekhidat.

Kérjünk együtt áldást Hazánk sorsának jobbrafordulásáért!
Magyarország a Szent Korona és Mária országa.

Papp Lajos szervező
Jelenczki István rendező

Nincsenek megjegyzések: