Hogyan?



Ha a vonzást törvényét tudatosan szeretnénk beépíteni a mindennapi életünkbe, rendkívül egyszerű törvényeket kell szem előtt tartanunk:

Gondolatainknak teremtő ereje van. Függetlenül attól, hogy hisszük, akarjuk, egyetértünk vele, vagy sem az adott gondolatot, ha kitartóan visszatérünk rá, előbb-utóbb beépül a világunkba.
A vonzás törvénye előtt ismeretlen a tagadás. Ha harcolni akarunk valami ellen, akkor valójában támogatjuk azt.
Ha harcolni akarunk az erőszak ellen, akkor valójában az erőszak megjelenését serkentjük.
Létezik egy ősi mondás,: ahhoz, hogy egy szobában megszüntessük a sötétséget, nem a sötétség kihordása a megoldás, hanem egy gyertya meggyújtása.
A konkrét gondolatok, célok hamarabb megvalósulnak, mint az absztrakciók.

Nevezd meg és uralni fogod!
A rossz dolgok legyőzésének a lényege, hogy először meg kell nevezni a rossz dolgot. Minden egyéb rituálé csak körítés, a rossz attól veszti el hatalmát, hogy megnevezik. Merni kell kimondani azt, amitől meg akarsz szabadulni, vagy amit el akarsz érni!

Hosszú- és középtávon gondolkodj rövidtáv helyett!
A gondolatoknak időre van szükség ahhoz, hogy megnyilvánuljanak. Csak a kellő ideig fenntartott gondolat türemkedik be a külvilág valóságába.
Csak az érzelmekkel alátámasztott gondolatok fognak megnyilvánulni.
Csak azt tudod érzésben fenntartani, ami valóban érdekel, ami valóban hozzád tartozik, nem szabad és nem érdemes a természeted ellen cselekedni.

Nincsenek megjegyzések: