János jelenései

"Megadatott neki (a hamis prófétának), hogy lelket leheljen a fenevad képmásába, hogy megszólaljon a fenevad képmása, és akik nem imádják a fenevad képmását, azokat mind megölesse. És megadatott neki, mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket szabadokat és szolgákat, jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve, vagy nevének száma."
(Jelenések könyve 13,15-18)

Tudna-e az elektromos kereskedelem kialakítani olyan készpénz nélküli kereskedelmet, amely microchip-beültetésen alapszik? És ezzel a chippel, amelyen egyébként már dolgoznak, mindenki teljesen lenyomozható legyen, ugyanakkor a találmány üdvözítő életkönnyítő vívmánynak tekintessen?

Nem is olyan merész gondolat. Elődje már létezik, smart-kártyának hívják, amely egy információhordozó, ami személyi igazolványként is működik: külseje műanyag, belülseje szilikon. Ez azonban elveszíthető, könnyen megrongálódik.

Nem egyszerűbb egy aprócska chipet beültetni a tenyerekbe akár? Ezt egy angol egyetemi professzor már megvalósította, és amerikai tudósok is állati után emberi szövetbe ültethető chipet dolgoztak ki.

Nem csupán pénzügyi döntés lesz elfogadni a "Fenevad" uralmát, és annak képmását, hanem ideológiai is... és úgy tűnik, ez már elkezdődött. Akkor már tényleg külsőleg is olyanok leszünk, mint a megbélyegzett állatok, nagyon észnél kell lenni tehát, ezek tudatában mit fogadunk el, és mit nem.

Csak alantas szolgálatok maradnak,
égbekiáltó árulások.
Lesznek, kik alattomos ellenséggel fújnak egy követ. (Nyirkai Jóslat)

Forrás: http://www.gyopar.blog.hu

Nincsenek megjegyzések: