CSABA TESTVÉR KÖRLEVELEAdjon Isten Mindenkinek!
Kedves Testvérek!

Nagyon sokan úgy érzik, hogy az ember sorsa a földön a belenyugvás, korlátaink, határaink tudomásul vétele. Krisztus urunk arra biztat, hogy legyünk tökéletesek, mint Mennyei Atyánk, múljuk felül önmagunk, törjük át a határainkat. Életem célja, hogy az elveszett, gyámoltalan gyerekeket bátorítsam, buzdítsam, hogy merjenek talpra állni, elindulni, és a legszebb álmaikat kemény, bölcs munkával valóra váltani. Igen, én hiszem, hogy Isten nevében alázattal újrakelt ember hegyeket tud mozgatni, szét tudja feszíteni határait, és fel tud nőni Teremtő Istenéhez.

Az elmúlt héten ez a hitem, reményem megerősödött. Kacagva, sírva néztem őket, ésvalóban úgy éreztem, hogy sokkal jobb velük a világ.

Szeretettel hívok minden ismerőst 2008. november 14-én a budapesti Sport arénába, hogy megnézze ezt a nagyszerű előadást, melyet olyan nagy nevek mint Ruzsa Magdi és mások tesznek még emlékezetesebbé.
A jegyek megvásárlásával alapítványunk legnagyobb vállalkozásának megszületésében segíthetnek. 1949-ben államosított és tíz éve üresen álló csíksomlyói hajdani árvaházat átengedték nekünk, melyben mi a vidéki otthonainkból kinövő fiataljainknak szeretnénk kollégiumot berendezni.

Nagy-nagy szeretettel remélem, hogy november 14-én személyesen is megköszönhetem a jótékonysági koncerten résztvevők önzetlen jóságát, szeretetét.Isten áldása legyen népünkön, merjünk Istenben bízva átlépni gyengeségeinken, korlátainkon, és felnőni a szeretetben!

Szeretettel, Cs. t.

Szeretettel kérlek, hogy nézzétek meg és küldjétek tovább a barátainknak: [ http://www.jobbvelunkavilag.hu/ ]

Üdvözlettel:
[ http://www.devaigyerekek.hu/ ]

Nincsenek megjegyzések: