Irigyli a HírTV Szélest az ECHO-tól?

Amikor a Széles Gábor által alapított, gazdasági adóként induló csatorna hirtelen jobbra kanyarodott, még kevesen vették komolyan.

A HírTV-nél talán még örültek is, hogy az egyre kínosabbá váló arcokat begyűjtötte tőlük.

Pörzsétől könnyű szívvel megváltak, Bayer elvesztése viszont már fájdalmat okozott. Kegyetlen érzés lehet, amikor a konkurens csapatot a magyar sajtó Roman Abramovicsa birtokolja, és röhögve elviszi a legnagyobb sztárt. Hát ki nem szeretne maga mellett egy biztonságot jelentő, és mindig készségesen nyíló bukszát?

A szurkolók első számú kedvence, Bayerzsolti átcsábítása után küldték a hírtévések az első, bátortalan jelet, Széles út címmel indítottak műsort.

A helyzet azóta tovább romlott. Csintalan Sándor homlokán is egyre nagyobb cseppek gyöngyöznek, hiába próbál egyre minőségibb műsorokkal talpon maradni az adó a jobboldal hírversenyében, nem jött össze mostanában egy nyomorult drogügy sem.
A hírek középpontjába most a konkurencia került, hiszen ellenük nem holmi haverikutya vagy tirpák fémkereskedő, hanem maga a sötét oldal fura cenz-ura vette fel a harcot.

És így, míg az ECHO híveivel utcára vitte a műsorkészítést, a HírTV elküldte legelkeseredettebb üzenetét az egyértelműen címzett hírrel: Széles arcú férfit keresnek.

Kérem, segítsen nekik valaki!


Nincsenek megjegyzések: