Az internetről!

Titkos EU-Gyilkoshadsereg

Mi rejtőzködik az EU-megszállási joggal rendelkező Euro-Gend-For mögött?

Csak nem egy titkos hadsereg vagy rendőrségi különítmény? Már régóta létezik az EU-ban, csak kevesen tudnak róla. Az EU-Rendőrségi különítmény már réges-régen létezik - és méghozzá hatalmas hatáskörrel és felhatalmazással!

Jelenleg már egy 3.000 emberből álló európai Különleges-bevetési-egység, nevének nyelvtörő rövidítése Euro-Gend-For (European Gendamarie Force/Europäische Polizeitruppe).

A Parancsnoksága az Észak-itáliai Vicenzában van messze az EU-központtól. Az egység életre hívásának a kezdeményezője a korábbi francia védelmi-miniszternő Michelle Alliot-Marie volt, hogy ezzel olyan a lakosság részéről újra és újra kiszélesedő nyugtalanságok, mint pl. a francia városokban, a jövőben könnyebben leverhetőek legyenek.

A hatalmas probléma a dologban, hogy: Eurogendfor a jövőben európaszerte az EU-tagállamokban kiiktatja (hatályon kívül helyezi) a nemzeti jogot és nemzeti souverinitást!
Egy az EU-tagállamokban történő bevetésről egy Haditanács dönt, ami az Eurogendforban résztvevő és az érintett állam védelmi- és biztonsági(Belügyi)minisztereiből áll - így van ez az új EU-Rendőrségi Alapító-Okmányában melyet a Velseni(NL) szerződés tisztán és egyértelműen szabályoz. Megfigyelők számára ez nem más mint egy tiszta EU-megszállási jog. Ugyanis ha egy bevetést az egyik baráti EU-államban már eldöntötték, akkor azon épületek és területek melyeket az Eurofond-Egységek elfoglaltak, immunná válnak és az adott országban a hivatali testületek részéről is hozzáférhetetlenné válnak.
Tehát ténylegesen az EU-megszálásijog uralkodik.

De a helyzet még sokkal rosszabb: Eurogendfor az adott esetben nem csak rendörségi jogokkal van felruházva hanem szintén titkossszolgálati jogokkal is és az adott ország katonaságával szorosan együttműködve kell a rendet és nyugalmat helyreállítania. Szükség esetén, Eurogendfor minden szükséges eszközt és jogot megkaphat amire csak szüksége van, hogy feladatát teljesítse. Az európai kormányok, Eurogendfornak köszönhetően, kibújhatnak minden felelősség alól. A jövőben egy szociális nyugtalanság vagy hosszantartó nagydemonstrációk esetén lövethetnek a tömegre, területeket katonai karantén alá helyezhetnek, a hangadókat kiemelhetik anélkül, hogy saját katonaságukkal vagy rendőrségükkel tennék azt, melyek esetleg a lakossággal szimpatizálhatnának.
Ugyanígy Eurogendfort sem lehet az ő civil-katonai felhatalmazásuk miatt felelősségre vonni. Egy ilyen hihetetlen felállást egyébként csak a lisszaboni szerződés tesz lehetségessé, ami nem más mint a vitatott EU-Alkotmány csak más név alatt.
A német Szövetségi Alkotmánybíróságnak köszönhetően a német politikusoknak, akik egyébként ezt a kérdéses szerződést a Parlamentben csaknem egységesen elfogadták, a jövőben meghallgatási joguk van. Egy kijózanodott német politikus egy privát beszélgetésben: Az Eurogendfornál majd jól fognak mulatni, ha például hamarosan német szövetségi polgári-nyugtalansági központokban mint Bottrop vagy Berlin-Neukölln kihirdetnék a szükségállapotot.

Forrás: bizalmas schweizi levél, vom 23.01.2010

http://www.zeit-fragen.ch/ausgaben/2010/nr5-vom-122010/was-versteckt-sich-hinter-eurogendfor-mit-eu-besetzungsrecht/

http://www.youtube.com/watch?v=HcaVKA2ovyw

3 megjegyzés:

Do-Mi írta...

Nagy sunyin mindvalahányan aláírták a Velseni szerződést is...

Valaki felfigyelt már arra,hogy mire megy ki a regionalizálás ? Mert asekutya!
(Hány pontot érdemel aki ráhibázik ? )

Babóca írta...

Nagyon köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet erre is!

Do-Mi írta...

A kérdést újra felteszem !
Hány pontot adjak annak aki ráhibázik ?

Kedves Babó ! Tudja kik-mik dolgozzák ki az EU Parlamen elé kerülő törvényeket stb?
Titkos, mégegyszer: TITKOS háttérintézmények...munkatársai neve, hovátartozása is TITKOS. Egy német újságíró piszkálta meg az ügyet... kapott is a pofájára...meg is hurcolták alaposan...
Ahogy valami mázt lekaparnak az EU-ról rögtön el kezd bűzleni valami mint anno Dániában...

Nem vagyok én EU ellenes ...de így ?