Kozsdi Tamás: Gondolatok az Arvisura mélyebb lélektanáról


Az Arvisura szó jelentése Igazat mondott szó, röviden igazszólás. Lehet még esetleg ’A Rovás Urá’-nak is magyarítani, de a szó eredete az égi szótárban keresendő. Arvisura annyit jelent Igazság égi, szellemi nyelven.

A szó eredete már elárulja, hogy maga a forrás sem az emberlakta világból ered. Az Arvisura egy a metafizikai világban szüntelenül íródó, hömpölygő, bővülő adattár, amolyan speciális Akasha krónika; amely attól speciális, hogy a magyaroké.

A metafizikai világ szférái közül az Arvisura a legmagasabb szintről „szállhat alá”, így annak ismertetése olyan embereknek kínál lehetőséget, akinek az Atya erre csatornát, vonalat, vagy másképp fület ad, a hallására.

Az Arvisurák rezgésszintje a Forrás tiszta fényminősége miatt hihetetlen erős, amely egy a földi ember életét gyökeresen átalakító erő.

Az Arvisurákból az évezredek során számos beavatott, ’égi rádióval’ rendelkező kiválasztott töménytelen mennyiségű részt jegyzett le, ám valaha a földön föllelhető összes Arvisura lejegyzés messze nem azonos a teljes tár letöltésével; vagyis a központi szerverről, az Arvisura tárból ma is felfoghatatlan mennyiségű információ hozható le a földi világba. Más kérdés, hogy mit kezdjünk ekkora adatmennyiséggel?

Az égi könyvtárban az Arvisura tár aranylemezeken szerepel, de lévén ez éteri világ, így csak a vizualizált képe látszik emberi szemünk előtt aranytábláknak. Minden bizonnyal régészeti leletként is találtak aranylemezeket, és még ma is őrizhetnek a barlangok, rejtekek ilyen bizonyítékokat, de az Arvisura tár nem igényel kézzel fogható bizonyítást, mert véleményem szerint az a néhány könyvtárnyi, egybefüggő szín tiszta zeneileg is rímelő és lüktető adatsor amely szorgos médiumi munka során leírható magyar szellem nyelvből mai magyar hangzásra, minden szkeptikust képes térdre rogyasztani.

Jelenleg két sűrű kötetnyi Arvisura részlet ismerhető meg a nagy kozmikus tárból, amelyet egy Paál Zoltán nevű óm lelkű azaz égi rádióval megáldott ózdi kohász ember írt le. A kiadást Paál egy munkatársa Harkai István szerkesztette és rendszerezte össze nyomdakészre.

Jól látható az ózdi kohász ember esetéből, hogy nem szükséges egyetemi képzettség, vagy hatalmas vagyon az igazi tudás, az Igazság megismeréséhez. Némi kegyelemi állapot, isteni szeretet és kiválasztottság, valamint óriási kitartás elegendő volt Paál-nak is és ma is elég ennyi bármelyikünknek.

Azért bármelyikünknek, mert az 1999-es napfogyatkozás óta minden ember lehetőséget, égi rádió csatornát kapott az őstárhoz. Csak rajtad áll, hogy bekapcsolod-e a rádiót vagy sem? Sokan megtették már, ők óriási elánnal ’rádióznak’ azóta is.

Célszerű kézbe vegyük az Arvisurák bármely fejezetét, vagy kötetét, mert ekkor akarva akaratlanul felcsatlakozunk az égi tárhoz, a magyar őstárhoz, és gondolatainkkal, érzéseinkkel automatikusan gazdagítjuk ősiségünk megjelenését eddig színtelen hétköznapjainkban.

Azonban az a lélek, aki mélyebben beleássa magát, és elkötelezi önmagát az Arvisura tanulmányozása mellett, annak bizton állíthatom szépen lassan (általában fél-egy éven belül) a teljes élete egy új formát ölt. Energiakészlete megnő, világlátása kiszélesedik, szeretetenergiája határozottan a lélek földi környezetének javulását hozza el.

Az Arvisura energiája a Teremtő szintjéről érkezik a földre. A kezdő kutató, aki csak ismerkedik az Arvisura részletekkel sűrűn érezhet majd fejfájást, vagy a teljesen kezdő olvasók akár fél oldal elolvasása után álomba merülhetnek, akármilyen éberen is kezdtek hozzá az olvasáshoz. De ez teljesen normális. Nem szabad feladni.

Az Arvisura lehetőség és nem kötelező Út. Jó lenne, de nem muszáj mindenkinek járni rajta. Tapasztalatom szerint ez az út egy meredek ösvény és komoly erőpróbákat hoz az életünkbe. Bátorítalak, hogy ne rettenj meg a kalandtól, mert a magyarság és a rokonnépeinek szent őstára az a forrás, amelyből olyan szemlélet nyerhető ki, amely a teljes emberlakta világot képes békében, kozmikus rendben és isteni szeretetben működtetni. S miközben vállalkozol arra, hogy te is hozzáteszed a magad lelkiségét ehhez a nagy egészhez, megtanulod a teljes emberi krónikát amely sorai között felismered a boldog és a Teremtőben kiteljesedett szép élet mibenlétét.

Üsd fel az Arvisurát bárhol és bármikor, a varázslat azonnal hatni kezd.


2004. június 15.
http://osemlekezet.freeweb.hu/arvisura.html

Nincsenek megjegyzések: