Üzenetek



Dalai Láma üzenete a magyarokhoz:

"Magyarok!
Bár népük nagy múltra tekint vissza, a szabadság és a demokrácia fiatalnak számítanak. A lehetőség mindazon által eljött az Önök számára, hogy kibontakoztassák képességeiket és
és megmutassák a világnak szellemüket, kezdeményező képességüket. Ehhez azonban az önbizalom elengedhetetlen. Éppen ezért, akármilyen nehéz is, bármilyen akadállyal, nehézséggel néznek szembe, nem szabad, hogy elveszítsék a reményt és az elhivatottságukat. Bizakodónak kell maradniuk.
Egy tibeti mondás úgy tartja: 9 kudarc 9 próbálkozást jelent.
Kérem, dolgozzanak továbbra is keményen, és távlatokban gondolkodjanak.
Tartsák szem előtt azokat a nemes célokat, amelyek a közös érdekeket szolgálják. Az emberek sokszor - és ez a politikusokra különösen igaz - elvesznek az apró részletekben. Ez nem helyes. Gondolkodjanak távlatokban!
Ez az én tanácsom. Köszönöm."




A nepáli papok 2005-ben kijelentették, hogy minden nap imádkoztak a Földért. Most "vajúdik" a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt."
A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodásakor így szólt a magyarokhoz:
"Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A Föld szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"



"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" - Padre Pio /1887 - 1968/

Mihály Arkangyal üzenete:
Közvetítő médium: Célia
Fenn2005.10.16.,
Bp. Közgazdasági Egyetem./Test-Lélek-Szellem-en ea./
(Az alábbiak az élő közvetítésen lejegyzetelt,nem teljes üzenetettartalmazzák.)

„-Csodálatos ország. Szeretet és béke található. Erős és ellenállóemberek. Készek az új társadalom létrehozására. Részei vagytok az Új Bolygó felépítésének. Szeretet megosztása másokkal /feladat/Fénylények vagytok. Nagyon erősek vagytok. Megbocsátás, továbblépés: új világot teremtetek.

A SZERETET vezessen benneteket! Szívből teremtsetek! Készen álltok a fény vezetői lenni. /a város (Bp.) és az ország/Magyarország Fénytoronnyá válik! VILÁGÍTÓTORONY! A szeretet és a fény áldásával hagyunk most el benneteket.

/A médium elmondta, hogy a teremben fölöttünk lángokat látott /


Hallgatói kérdés: -Mi az üzenete annak, hogy a Szent Koronán Mihály és Gábriel arkangyalok vannak?
Válasz: -Ennek az országnak különleges feladatai vannak, ezt jelzik ezek a képek a Szent Koronán. A Magyar emberek lelke gyönyörű! Mit tudtok a lelketekből felajánlani a világban? Meg tudjátok teremteni azt, amit akartok! Erősek vagytok!

Nincsenek megjegyzések: