Régi földjén verik a magyart!

Újra agyonverték kéremszépen a magyart, méghozzá származása miatt! Tombolt a rettenetes rasszizmus, szlávok püfölték ugyanis véresre a szkítákat egy felvidéki focimeccs alkalmával... a kirakatkormány kozmopolitáit azonban nem izgatja mindez, talán még röhögnek is a markukba ezek a lelketlen liberálisok: "nem nekünk kellett drága pénzen veretni" - gondolják a 2006-os honi magyarpüföltetők.

Nem reagál sem a cigányügyi jajongók hisztérikus hada (Mohácsi Viki, Gusztostalan Petya, Kolompár Orbán), sem a heti rendszerességgel holokausztoló MAZSIHISZ-banda.

Csend van, síri csend, nem bőgnek a tarka marhák, sokkal inkább elégedetten dörzsölik enyves kezeiket ezek a "másságot tisztelő főtoleráns" legelőtöltelékek. Ezúttal a magyarveretést tolerálják, a tót rasszizmus is egy másság ugyanis. Örülnek hát, hogy véresre gyepálták a hazafiakat!

Újra kellett éleszteni a magyarellenesség áldozatát - a rasszista libsik hallgatnak!

Idehaza egy Árpád-sávos zászló kifüggesztése is vérengző gyilkossá léptetné elő a legbékésebb állampolgárt a globálkipatalista hírforrások manipulációi következtében. Odakint azonban az antihunnita, csonttörő Mortal Kombat akciók sem elegendőek ahhoz, hogy túllépjék a hazai magyarellenes megmondóemberek ingerküszöbét, s esetleg jajongásba kezdjenek ezek a belterjes pesti pereputty zsákosbácsi külsejű megmondóemberei. Ahol nincs rasszizmus, oda kreálnak egy kis médiahisztis műbalhét, ahol ellenben valóban tombol ez az eszmeiség, ott szóra sem méltatják a terrortomboldát (lásd még Szlovákia mellett például Palesztinát), bizonyos esetekben pedig még a szenvedő alanyokat alázzák tovább liberalizátor lelketleneink.
Elsősorban tehát nem a tót előemberekre kell haragudni!

Ha lenne normalitáspárti akarat a bádogrobotok megfékezésére, akkor könnyedén gátat lehetne szabni a szláv magyarellenes rasszizmusnak. Csakhogy Globália gátlástalanjai örülnek a gójok közötti csetepatéknak, ezzel is megkönnyítik ugyanis a bebutított bennszülöttek a jelenleg is zajló új honfoglalást, s a termőföldre, ásványvízkészletre kivetett közel-keleti háló célbatalálását.

Amíg tehát a magyart lefoglalják a tót soviniszták, addig szépen szétprivatizálják az állami tulajdont (egri kórház), felvásárolják a talpalattnyi kincseket, s földönfutóvá teszik Hunnia népét a pénzért keservesen rángó, altest- és matériacentrikus antihumánus csoportosulások. Az egyik elver minket, a másik pedig kegyetlenül kifoszt... de a nácifasisztarasszisták mégis mi vagyunk, ha a legapróbb ellenállást is tanúsítani merészelnénk. Szélsőséges szemtelenség...

forrás: http://torsalqvist.freeblog.hu/

Nincsenek megjegyzések: