Egy levél az internetről:

Alulírott, Beszédesné Kéri Edit FELJELENTÉST TESZEK ismeretlen tettes ellen, az LMP-vel kapcsolatos választási csalás miatt. Fizikai lehetetlenség, hogy egy pártot egy héttel előtte 2-3%-ra mérnek, s az hirtelen, 7 nap alatt 7,4%-ra felugorjon!Tisztelt OVB!

Alulírott, Beszédesné Kéri Edit FELJELENTÉST TESZEK ismeretlen tettes ellen, az LMP-vel kapcsolatos választási csalás miatt. Fizikai lehetetlenség, hogy egy pártot egy héttel előtte 2-3%-ra mérnek, s az hirtelen, 7 nap alatt 7,4%-ra felugorjon!

Elképzelhetőnek tartom, hogy azalatt a 2-2 ½ óra alatt (19 órától 21 óra 15 percig, az OVB bejelentéséig: mégis beindítják – a kampánycsend ellenére – a gépi összesítés 99 %-os eredmény közlését), hogy ezalatt VALAKIK HOZZÁTOLDTAK nem létező, nem voksoló „holt lelkek szavazócsoportját”, mondjuk, 4%-ot a valós adatokhoz, és mondjuk pl. 60% szavazóból 64%-ot duzzasztottak fel, vagyis „kreáltak” többet! Mondjuk, pl. a 2 óra alatt matematikussal elosztották arányosan a 11 ezer választókörzetre mindet: LMP-s szavazóként!! Így nem csorbul egyik párt adata sem, csak a gép dupla LMP-s szavazatot mutat.


Kérem Önöket, hogy a 11 ezer körzet kézzel írt adatait közöljék e két témában:

1. LMP-s szavazók száma, egyenként!

2. Az ott megjelent szavazók száma!!

Így a pártok tudják összehasonlítani, ellenőrizni! Kérem, közöljék az összesített helyi számokat, s mellette az Önök által, akkor este beolvasott számokat, százalékokat, e két témában!

A FIDESZ-szel és a JOBBIK-kal is közlöm feljelentésem szövegét, még ma, hogy 48 órán belül tudjanak intézkedni, vétózni! – ellenőrizni.

Furcsa volt, hogy Halmai Gábor 19 órától 21 óráig küzdött a kampánycsendért, majd ¼ 10-re (¼ 22 órára) megszületett az OVB új határozata: „Most már fel lehet oldani, az a pár száz ember már nem számít, közöljük a 99%-os eredményeket!” – Mellesleg több ezer szavazó volt még, s éjjel ¼ 2-kor fejeződött be a XI. kerületben a szavazás!

Elképzelhető szerintem az is, hogy a Gyurcsány-kormány 2007-ben azért módosította a választási törvényt, hogy – ismerve a kb. 60 ezer állandó „választási turistát”, kollégistát, máshol dolgozót – : majd az 1-2 órai sorbaállás, lelassulás miatt így lesz mód a csalás gépi elvégzésére. Így nem láttuk a megyénkénti részeredményeket, a listák növekedését sem! Csak 2-3 óra múlva a végső, ill. 99%-os számot.

Schiffer András nélkül – ha volt ilyen csalás – ezt nem lehetett volna megtenni, mert ő e-mailen kapta a valós adatokat pártja megfigyelőitől!!

Kérem a kézzel írt, s a körzetek által leadott valós adatok közlését és összeadását, mindkét témában, s az OVB, az Önök által közölt adatok összehasonlítását ezekkel; az ügy kivizsgálását, s az eredmény közlését!!

Hónapok óta elterjedt a városban: Soros decemberben hozott ajándékba az OVB-nek, ill. talán Halmainak, egy számítógépet. Igaz-e??

Az USA 1989. óta bizonyíthatóan beleavatkozik választásainkba. (pl. Mark Palmer, most meg Lányi András cikke szerint az LMP-be a budapesti követség). Soros csempészte be az MDF-be emberét, Bokrost! Hagyják belügyeinket és választásainkat!

A gépre is kérek választ!

Tisztelettel:

Beszédesné Kéri Edit

3 megjegyzés:

Lenka írta...

Ezt a levelet azért tetted fel, mert te is gyanakszol vagy azért, mert ez annyira abszurd?

Mostanában hangos a város attól, h az LMP-ben milyen sok zsidó ember politizál, h az amerikai nagykövet anyagilag is támogatta az LMP kampányát, h az izraeli nagykövet gratulált elsőként a választási eredményükhöz.

Nem értem, h a 'zsidó' szó miért vált főnévből minőségjelzővé. Nem értem, h miért baj, ha sok a zsidó származású politikus az LMP-ben.

Több, általam tisztelt, és nagyra becsült ember is osztja ezt az álláspontot, próbálom megérteni az érveiket, de sehogyan sem tudok azonosulni velük.

Azt hiszem, h az értelmiségnek nagy felelőssége van abban, h hogyan gondolkodik a világról, mert ezekből a gondolatokból születik meg a 'nép' akarata, és tettei.

Ha vmi visszavonhatatlan születik a gondolatainkból, az mindannyiunk felelőssége, egyenként is.

Babóca írta...

Magam is azt gondolom, hogy az LMP és az SZDSZ között túlságosan is egyértelmű a kötődés, ezért számomra elfogadhatatlan az LMP.

Hogy miért vált a 'zsidó' szó - hogy finoman fejezzem ki magam - negatív előjelű minőségjelzővé?

Hát ezekért:

http://gagbi-babca.blogspot.com/2010/03/emlekezzunk-az-elso-judeo-bolsevik.html

http://gagbi-babca.blogspot.com/2009/03/dicsoseges-133-nap-valosaga-90-eve.html

http://salqvist.uw.hu/Cion%20bolcseinek%20jegyzokonyvei.pdf

http://salqvist.uw.hu/Luther%20Marton%20-%20A%20zsidok%20es%20hazugsagaik.pdf

http://gagbi-babca.blogspot.com/2010/02/mazsihisz-rejtelye.html

http://gagbi-babca.blogspot.com/2010/02/levelvaltas.html

Szerintem a végtelenségig sorolhatnám.

Lenka írta...

Az LMP-ről írt gondolatokat már elolvastam, a linkeket is elkezdtem, elgondolkodom rajtuk...